Annandag påsk och busborg

I morse när vi vaknade var ju moster Emmelie här, kul 🙂 Vi tog med henne ut på en liten shoppingtur efter frukost, och sen åkte vi till BUSBORGEN! Det är ju så roligt så roligt. Det tyckte Emmelie med… Först busade vi en stund, sen tog vi en fikapaus och sen busade vi igen. Åh vad kul vi hade. Vi åkte rutschkana, badade i bollhavet, sköt bollar, samlade bollar och sprang omkring tills vi var helt svettiga.

På vägen hem sen så köpte vi mat till oss på Mc Donalds, det gillar vi. Sen passade vi på att äta den medan mamma och pappa sprang in och handlade en sak på Ikea, och Emmelie var snäll och väntade med oss barn i bilen.

När vi kom hem var vi så trötta så att vi stupade i säng alla tre. Skönt tyckte vi, och skönt tyckte mamma, pappa och Emmelie…


Lämna ett svar