Two down, two to go

Halvtidsrapport i min ytliga önskelista från september förra året. För er som inte orkar klicka på länken så innehöll listan följande: bärbar Mac, AppleTV, 42" platt-TV och Iphone.

Den platta tvn parkerade sig på tv-bänken strax innan jul, och nu har äntligen en MacBook Pro fått ersätta mitt sex år gamla tröskverk till PC.

Kvar på listan har vi då dessa två ting (fascinerande nog, har listan inte begåvats med fler önskningar sedan september):

AppleTV. Redan som "musikspelare" kändes den mysig och smidig i sann Apple-anda, och den kommer att bli oumbärlig när även vi svenskar erbjuds filmuthyrning den vägen, likt de lyckliga amerikanerna.

Iphone. Läckrare menysystem får man leta efter, och såklart Apples oklanderliga koppling till Itunes. Nu fattas bara en version med svenskt ordförråd, lite bättre kamera och turbo-3G för att motståndskraften ska vara lika med noll. Mitt messande med Iphone-ägaren Torsten förvärrade dessutom suget än mer, då han efter en tids användande aldrig skulle kunna tänka sig en "vanlig" mobil igen.

Vad har du för ytliga önskningar just nu (behöver inte vara prylar)?

2 reaktioner till “Two down, two to go”

  1. Vilken utveckling!
    Du har verkligen spottat upp dig på sistone, Tård. Jag är stolt över dig!

    Ser fram emot din utveckling, även om jag som du väntar på en ”riktig” iPhone. Fast det har mer med det faktum att jag kör Tre att göra.

Lämna ett svar