Målar ägg, åker skateboard och kollar på film med Karin

Idag på frukost så målade vi ägg. Det ska man göra på påsk säger mamma. Jag målade ett jättejättefint ägg och målade jättejättelänge. Men det är inte så konstigt, det tar lååång tid att måla ett sjörövarskepp och en bomb som brinner, och att få plats med allt det på ett ägg, så det så!

Tett, mamma och pappa målade också ägg, men Tett ville inte alls, och mamma och pappa målade bara snabbt. Det var bara jag som gjorde det ordentligt!

Sen rensade vi garaget och jag hjälpte pappa att åka och slänga allt skräp. Sen var jag ute och cyklade när pappa åkte andra gången. Mamma målade ljusstakar och lampskärmar och grejade för fullt med det, och Vila sov. Tett åkte med pappa i bilen, men han sov också.

Strax innan pappa kom hem fick jag syn på några stora pojkar som åkte skateboard. Då kom jag på att jag ville ha min skateboard med, så jag gick in till mamma och bad att hon skulle hämta den. Det gjorde hon, också sa hon till mig att jag fick gå till pojkarna och be dem lära mig hur man skulle göra när man skulle åka på riktigt, så det gjorde jag. De var jättesnälla och berättade en massa trix för mig, så sen kunde jag både stå på skateboarden med båda fötterna, och också att vinkla den. Men jag ramlade några gånger, men tyckte att det var jättekul att ha fått så stora kompisar, och pratade om dem hela kvällen sen. Ni må tro att jag är cool!

På kvällen kom Karin, vi tittade på Elias-filmen och fick spindelmän som påskpresent av mamma och pappa. Det var en rolig dag idag! Dessutom fick vi ju äta godis och snacks med. Det är det som är så bra med påsk, att man får äta så mycket onyttigt och gott, och dessutom får paket och besök med!


Lämna ett svar