Min första påsk och jag sitter!

Idag är det påskafton, och mamma körde sitt-träning med mig för fulla muggar i sängen i morse. Det behövs, för jag är allt lite feg, men lyckades sitta flera längre stunder nu. Och det är ju skönt att öva i sängen, för när jag får för mig att kasta mig baklänges är det en mjuk kudde som tar emot mig. Jag ställer mig mer och mer i krypställning nu med på golvet. Jag skulle nog gärna vilja testa på det där med att krypa på riktigt, men jag vet inte riktigt hur man ska göra nu.

På frukost målade resten av familjen ägg, och jag såg nyfiket på. Nästa år vill jag också måla! Tett målade under protest, han ville inte alls. Knasigt, om jag skulle ha fått så skulle jag jättegärna ha velat måla. Efter frukost rensade vi i garaget och jag låg i vagnen och softade. Sov en stund sedan när pappa och brorsorna körde bort allt skräp, och mamma passade på att måla och fixa lite. Senare på eftermiddagen/kvällen så kom Karin och hälsade på. Hon matade mig och jag var inte det minsta blyg för henne alls, vilket är lite ovanligt, jag är lite skeptisk till främlingar nuförtiden i vanliga fall! Karin kollade på film med mig och brorsorna sen, på nya Elias-filmen.

Jag och brorsorna fick påskpresenter av mamma och pappa, och jag fick en rosa brioskallra. Jag tyckte den var måttligt intressant och blev lite avis på brorsornas spindelmän. Men de hade en massa småpryttlar på sig, så därför fick jag inte låna dem. Men Tett kom och tog min skallra direkt, så han tyckte i alla fall att den var intressant!

Lämna ett svar