Mammas fula kläder

Vet ni? Min mormor, hon har sparat en massa kläder från när mamma var lika liten som jag är nu. Det tycker mamma är jättekul, och tvingar mig att prova alla jättejättegamla kläder (för mamma är ju jättejättegammal). Jag gillar inte att prova massa kläder, för jag gillar inte ens att klä på mig en gång om dagen, så jag blir så irriterad när hon ska hålla på och prova. Och vissa kläder är inte ens så fina. Som t ex den här noppiga gröna och vita klänningen eller tunikan eller vad det nu är som hon tvingade mig att prova. Kolla på bilderna så får ni se!

Som tur var så åt vi i alla fall familjemiddag på Pizza Hut idag, och jag fick smaka mjukglass. Det var gott, men bara några tuggor. Sen ville jag inte ha nåt mer, bara den roliga plastskeden att leka med.


Lämna ett svar