Moltas har lärt sig knyta

Under hela sitt liv (nästan) så har Moltas älskat att fästa saker i varandra med hjälp av snören – hänga leksaker i dörrhandtag t ex. Men han har aldrig kommit på hur man knyter, utan det har mest handlat om att linda snöret så många varv kring objektet att det sitter fast ändå.

Härom veckan visade han dock stolt upp sina första knutar. Jag stod och stekte fiskpinnar eller nått annat fantasifullt till honom och Tett när han knackar mig på ryggen och ber mig kolla vad han gjort med Vilas strumpbyxor (se bilden). Vilket bra användningsområde av den nyvunna kunskapen va? Kättja fast småsyskonen 🙂

En kommentar till “Moltas har lärt sig knyta”

  1. Jag blev…
    …ganska konfunderad vill jag lova när jag skulle lyfta upp Vila ur stolen, och märkte att hon satt fast på nåt sätt. Fortsatte dock att lyfta, och upp kom en strumpbyx-lös liten tjej 🙂

Lämna ett svar