Hälsar på farmor och farfar

Idag har vi varit och hälsa på farmor och farfar. Oldemor och oldefar kom också dit. Stackars Vila, hon har fått öroninflammation och har varit vaken hela natten, men hon sov en stund hos farmor och farfar i alla fall.

Moltas fick hjälpa farmor att baka kakor sen, kokos-toppar. De blev jättegoda tyckte Tett, som åt massor av både de och andra kakor. Och av glassen som var till efterrätt med. Men inte så mycket av maten, som vanligt.

Sen gick vi pojkar ut och lekte med oldemor och farmor en stund, det var kul.

Vi åkte hem sedan och åkte till apoteket eftersom vi skulle köpa näsdroppar som skulle hjälpa mot Vilas öroninflammation. Sen åkte vi och tvättade bilen i en automat-tvätt. Alla vi barn blev jätterädda och tyckte att det var superotäckt med de stora borstarna som kom och slog emot bilen.

Vi fick Mc Donalds-middag sen, det var lunch. Sen cyklade Moltas när vi kom hem, och sen tittade vi en pytteliten stundd på film tills det var dags att sova.


Lämna ett svar