Till Stockholm, gungar och kryper

idag har det hänt mycket. Efter vi hade lämnat Moltas och Tett på dagis så fick jag följa med pappa till hans jobb. Där pratade pappa först med några som hette Alex och Carina i ett jättestoooort rum ljust rum. Jag lekte runt pappas fötter och läste senaste numret av CIO ganska ingående. Sedan gick vi med Andreas och Johan och åt lunch. Det var gott, men jag var rätt trött, så jag hade svårt att hålla humöret uppe.

När vi hade ätit färdigt så följde vi med Andreas hem och gick ut med hans coola hund, Moltas och Tett hade nog blivit jätteavis om de visste att jag fick träffa en rolig vovve när inte de var med.

Sedan småsprang nästan pappa med vagnen till ett fik ganska långt därifrån, där träffade vi Erik och fikade lite snabbt med honom… sedan fick vi småspringa tillbaka till bilen med, för att vi skulle hinna hem och hämta Moltas och Tett på dagis. På vägen skulle vi även plocka upp mamma på hennes jobb.

När vi kommit hem och hämtat brorsorna på dagis så gick vi till skogen, där Moltas hade byggt en koja som han ville visa. Vi hade köpt med oss mackor och jos så vi fick ha picnick i skogen. Fast jag fick mest bara äta på några plastbitar…

Efter picnicken gick vi till lekparken, där gungade vi. Jag gillar att gunga och var jätteglad. Sen när mamma satte ner mig i sanden så kröp jag alldeles på riktigt, duktigt va? När vi skulle gå hem sen ville jag inte alls det.Lämna ett svar