Stressigt med Spindelmannen

För någon vecka sedan satt jag och Moltas och letade efter lite roliga flash-spel med hans idoler Mario, Buzz, Peter Pan och Spindelmannen. Man kan snabbt konstatera att det finns mycket, och att det mesta är skit – rent ut sagt.

Men vi stötte på detta spel (tryck skip uppe i högra hörnet för att komma direkt till spelet), som iofs är lite för svårt för Moltas men som är lätt beroendeframkallande. Det är väldigt simpelt (men inte lätt) och går helt enkelt ut på att man ska svinga sig fram längs banan genom att att kasta nät på föremål ovanför och framför sig. Styr spelet med musen och klicka på objekten du vill svinga dig i. Tänk dock på att näten inte har oändlig räckvidd.

…om inte annat så tror jag aldrig att du kommer att spela ett spel med en lika "lealös" huvudrollsinnehavare som det här.

/>

Lämna ett svar