Jag är Peter Pan på dagis, igen

Vet ni? Idag var det maskerad på dagis. På riktigt. Sist det skulle vara så blev det ju inställt, utan att jag visste om det. Fast jag fick ju vara Peter Pan ändå då. Men nu var jag det igen, och nu var jag det hela dagen. Och alla andra var också utklädda i gula gruppen. Det var bara vi som hade maskerad. Men vi var utklädda allihop. Och fröknarna med. Visst är jag fin när jag är Peter Pan?

Det var flera som trodde att jag var Robin Hood. Men det var jag ju inte. Jag var ju Peter Pan ju, som kan flyga. Och som kan slåss mot Kapten Krok.

2 reaktioner till “Jag är Peter Pan på dagis, igen”

  1. Äh…
    …Peter Pan omger sig ju med en massa söta tjejer, som Lena och Tingeling t ex. Moltas har dessutom en krusch på Tingeling, så det är nog ingen Pride-varning på honom (även om jag håller med om att dräkten skulle passa i paraden). Tett däremot är galet förtjust i rosa, så honom kommer vi kanske att få se där 😉

Lämna ett svar