Olycksdag

Mamma berättar:

Idag har det varit en riktig otursdrabbad dag. Tett ramlade hit och dit hela dagen och det var många tårar. Sedan var vi ute på stan en sväng, och när vi kommer hem hör jag och Tård hur Moltas ill-skriker allt han kan, och står vid bilen. Då har han klämt fast ett finger i bildörren, som är stängd och som han inte får upp igen. Vi springer dit och rycker upp dörren, och Moltas kommer med största sannolikhet att tappa nageln, den blev snabbt blå och svälld.

Väl inne igen med Moltas finger omplåstrat så ramlar Tett ute på altanen, för hundrade gången idag eller nåt, men den här gången var det lite värre än tidigare. Han hade ramlat på hakan på nåt sätt, vilket gjorde att han bitit igenom läppen, så han hade sår både på utsidan läppen, på insidan läppen plus att han blödde lite runt tänderna. Vi kände på tänderna när han lugnat sig lite, men de kändes inte som att de fått sig någon allvarligare smäll i alla fall. Men ett litet ärr på ovansidan läppen kommer han nog att få dras med i framtiden. För att inte tala om en rejäl fläskläpp de närmaste dagarna…

Lämna ett svar