Jag fyller 1 år!

I morse när jag vaknade kom mamma, pappa, Tett och Moltas in i mitt rum med en bricka fylld med paket, ett ljus, godisar och kakor. Jag bara tittade storögt på dem när de kom in. Och sjöng gjorde de med, ”ja må hon leva”. Åh så fint det var…

Jag satte mig i sängen och tittade när de ställde ner brickan vid min säng, och sen lyfte mamma ur mig ur sängen så jag fick komma och känna på alla paket. Jag fick en mysig gosegris som heter Sven, som jag gosade massor med, och en bok och lite andra fina saker. Sen fick jag smaka godis och jos med, och brorsorna åt upp alla kakor nästan, och alla godisar med.

Sen gick vi ner och åt riktig frukost, innan det var dags att lämna brorsorna på dagis och gå hem och förbereda för 1-årskalas. Mamma och pappa hade blåst upp ballonger och fixat igår kväll när vi hade gått och lagt oss, så jag kikade på dem och pekade. De var rosa och jättefina.

Jag myste med mamma och pappa under dagen sen, och vid två-tiden hämtade vi brorsorna på dagis igen. Vid fyra började mina kalas-gäster dyka upp, det var farmor, farfar, oldemor och oldefar. Vi fikade gott med dem, och jag fick börja på den goda jordgubbstårtan. Jag älskar jordgubbar!!

Sen fick jag mer paket, jag fick en cykelhjälm och pengar, och en kassa-apparat och lite andra grejor. Alla vi barn fick tillsammans två tält också, brorsorna öppnade varsitt paket och det var ett tält i båda. Ett fint Nalle Puh-tält och ett annat roligt tält med en tunnel mellan. Och vet ni vad jag fick mer? Jag fick en alldeles egen bobby car. En rosa! Åh vad jag körde omkring på den, den var såå rolig att köra. Och då fick jag ju användning av min cykelhjälm med direkt 🙂

På kvällen var alla vi barn trötta och somnade gott. Jag med min nya griskompis Sven i sängen förstås :o)Lämna ett svar