Åker till farmor och farfar

Idag åkte mamam iväg, i morse. Hon ska vara borta i nästan en hel vecka och jobba. Vi packade iväg bilen vi resten av familjen och åkte till farmor och farfar, vi ska stanna där ända till på söndag, alla fyra.

När vi kom till farmor och farfar gick vi nästan direkt till stranden precis nära dem för att bada. Det var jätteskönt i vattnet så vi lekte och badade länge. Farmor hade bakat bullar och tagit med saft som vi åt och drack när vi var alldeles trötta av allt bad. Sedan gick vi hem och åt, och Vila skulle sova. Tett och Moltas tittade på film, men Tett somnade i soffan efter bara en liten stund.

På eftermiddagen lekte vi i vår lilla pool i farmor och farfars trädgård. Sedan gick vi till affären och handlade till hamburgarna som vi skulle grilla på kvällen. Eftersom det var långt att gå så fick Moltas åka skrinda, och efter en hel dag med bad och bus så somnade han gott där, och sov hela vägen till affären och tillbaka.

Sedan grillade vi och åt hamburgare, och efter det gick vi in och åt popcorn och tittade på film. Vi tittade på Musse Pigg, Kalle Anka och Långben som de tre musketörerna. Det blev en favoritfilm för Moltas direkt, som han skulle leka med barnen på dagis flera veckor efter.

Sedan somnade vi gott allihop.


Lämna ett svar