Fotostad

För några veckor sedan var vi i Lidköping och fotade min sista Mac One-katalog (kanske, vem vet…). Vi hade fantastiskt väder och passade på att fota så mycket vi bara orkade och hann med, med varning om att sämre väder var på gång. Jobbade ca 20 timmar per dygn, men hann då även klart på tre dagar istället för inplanerade fem.

 

Moltas fick inte vara med som barnmodell den här gången (för sin mamma och pappa, trots att han var efterfrågad), men vi hade hittat en annan jättesöt pojkmodell som gjorde jobbet galant. Han fick ett extra plus i kanten av mig när han i en konversation med den manlige modellen berättade att han tyckte att jag var så cool att han nog skulle fråga chans på mig. Han kom inte så långt men kramades gärna när fotodagen var slut :o)

 

Fantastiska miljöer och duktiga medarbetare är orsaken till att vi precis gjort den bästa katalogen någonsin. Jag är så jävla stolt, och bara längtar tills jag får visa upp lite bilder för er. Tyvärr dröjer det några månader… Och det är med flera tårar i ögat som jag nu lämnar över slutjobbet med katalogen i någon annans händer. Må den skötas så som den ska, och må Mac One få fortsätta växa i samma takt, och bli det jag nu varit med och försökt bygga det till. Jag kommer att sakna att jobba med Mac One så himla mycket. Men har en stark känsla att Hästens kommer att göra vad de kan för att fylla min saknad ;o)

Lämna ett svar