Badar och står alldeles själv

Åkte till farmor och farfar och badade, de var redan nere vid sjön när vi kom dit. Oldemor och oldefar var också där.

Vi badade och jag kunde stå alldeles själv på stranden flera gånger (och hemma sen också).

Jag fick åka båt med Moltas och farfar, och badade med mamma, pappa, oldemor och farmor i omgångar. Sen fick vi bulle och äppeldricka.

Vi gick hem till farmor och farfar och åt lunch sen, men jag hade fått min lunch på stranden redan, så jag passade på att sova middag när de andra åt. Typiskt, för då missade jag ju glassen!

Sen åkte vi hem, eller ja, inte hem utan till Ikea och till Ica för att handla en massa. Jag var grinig först men när jag fick nappen blev jag tyst och lugn. Även om både jag och Tett gärna ville kliva ur vagnen inne på Ica för att känna och leka med alla leksaker, som Moltas fick göra.


Lämna ett svar