Till stranden

Vet ni vad vi äntligen har gjort idag? Vi har varit till standen. Det var väl ändå på tiden, när nästan hela sommaren har gått!!!

Vi packade med oss fika, mackor, jos och frukt. Sen åkte vi till Björnön och badade som bara den. Vila kröp rakt ut i vattnet, och satt och lekte med hink och spade i sanden. Vi andra badade och busade massor i vattnet. Sen fikade vi våran picknick på filten i sanden, åh vad mysigt det var. Åh vad gott med smörgås (mussuk – tetts anm) när man har lekt så mycket och busat. Sen efter fikat grävde vi en kanal som vattnet rann i, ner till sjön. I den åkte båtarna, också byggde vi broar över med också, så det blev som tunnlar för båtarna att åka i.

När det var dags att åka hem sedan så fick vi köpa en varsin glass, och fick en GB-badboll på köpet. Vi kladdade massor med glassarna innan vi hunnit fram till bilen, och sen var vi så trötta på vägen hem att vi bara skrek och bråkade. Mamma och pappa var väldigt nöjda med att stoppa ner oss alla i sängarna för lite vila när vi kom hem… och vi var rätt nöjda vi med.Lämna ett svar