Hem igen

I morse när vi låg och myste i sängen sa mamma och pappa att vi nog skulle åka hem idag. Då blev jag jättesur och berättade att de faktiskt sagt att vi inte skulle åka hem förrän imorgon, för det hade de sagt förut, att vi skulle åka hem på lördag. Men då sa mamma att de sagt fredag eller lördag, och att mormor och morfar skulle jobba ikväll. Men det var också fel, för förut hade mamma sagt att vi skulle åka hem på lördag, för att mormor och morfar skulle jobba då. Jag blev jätteledsen och var ledsen hela dan sen. Dumma mamma och pappa!

Efter frukost gick vi ut och lekte lite, sen tittade vi i stugan med, den var jättefin. Mamma gillar den jättemycket, för där var hon jättemycket med sin mormor och morfar när hon var liten.

Mormor plockade smultron med mig och Tett sen, de var jättegoda. Jag gav mamma ett smultron med, även fast jag var sur på henne för att hon sagt att vi skulle åka hem, snällt va?

Sen skulle vi packa kött och sånt som vi skulle få med oss hem, och då hittade vi rockringar i garaget. Pappa var jätteduktig att rocka, och jag med. Mamma var inget vidare.

Jag var jätteledsen när det sen var dags att säga hej då till mormor och morfar och djuren, jag ville inte alls det. Jag var ledsen länge i bilen med även fast vi fick titta på film. Vi stannade på Mc Donalds i Söderhamn på vägen hem och åt middag där, sen kollade vi på film resten av vägen med.


Lämna ett svar