Vattenballonger och tandläkaren

I förmiddags efter frukost var jag och mamma till tandläkaren. De skulle nämligen kolla så att det inte hänt något med mina tänder när jag ramlade och slog hakan häromveckan. De kände på tänderna och knäppte kort på dem. De sa att det gick att vicka lite på mina framtänder upptill, så jag fick inte äta hårda saker nu ett tag framöver. T ex morötter och äpplen. Typiskt!

När vi kom hem så kom Emil J hit och lekte med mig. Vi spelade dataspel och sen kastade vi vattenballonger. Det var jättekul. Då kom Emil A också och fick några vattenballonger att kasta med. Det var jättekul. Sen lekte jag och Emil A en stund när Emil J gått hem, vi spelade Wii.

På kvällen fick vi filmen Små Einsteins av mamma och pappa. Den var superbra, oj vad roligt det var att se på den, man fick hjälpa Små Einsteins att utföra en massa uppdrag. Mamma och pappa tyckte också att den var jätterolig, och jag, Tett och Vila med.

Lämna ett svar