Bubbel och gubbar hos Lina och Lena

Idag efter sen frukost så packade vi in oss i bilen hela familjen och styrde kosan mot Stockholm. Där mötte vi upp Karin och Ted i Fredhäll och köpte pizza med dem, som vi tog med oss till en lekpark och åt där. Det var mums det. Och ett perfekt ställe att äta lunch på, eftersom vi fick gå och leka när vi ätit färdigt. Vi sprang iväg och klättrade i klätterställning, gungade och busade runt som bara den. Sen kom pappa med och lekte med oss, och efter en stund kom Ted och Vila med, så Vila fick vara med och busa med oss.

När vi lekt jättelänge gick vi tillbaka till bilen för att kolla adressen till var Lena och Lina bodde, och då kom Lina ut från huset precis där vi parkerat, och då bodde de precis där vi parkerat. Knasigt.

Vi tog våra grejor och gick upp till Lina och Lena, och därifrån gick vi nästan direkt vidare upp en våning till, upp på taket och terassen. Åh vad det var mysigt där, jättehögt upp. Där fanns det jordgubbar, bubbel och en massa gott att äta, t ex korv med bröd och glass, mums!

Vi busade massor på taket, och det var jättemånga folk där. Det fanns en rolig stentrappa att hoppa i som vi gjorde medan mamma och pappa våndades. Efter ett tag gick vi ner till Lina och Lenas lägenhet igen och fortsatte att busa där. Det var fler barn där också.

När vi åkte hemåt sen var vi så trötta så trötta och sov gott i bilen hela vägen hem till Västerås. Det hade varit en mysig dag idag tyckte både vi och mamma och pappa.

Lämna ett svar