Mitt första djurparksbesök

Idag har vi varit på parken zoo. Det var roligt att titta på alla djur. Jag får en speciell ton när jag ser och pratar och pekar på djur, en lite ljusare röst än vanligt. Mamma och pappa tycker jag låter jättesöt när jag låter så. Och ni må tro att jag lät så mycket idag när det var djur överallt, allt från kängrur till tigrar, apor och möss.

Efter alla djur fick brorsorna åka lite karusell, sen gick vi och badade. Men då var jag så trött efter att ha tittat på alla djur så jag somnade i vagnen och missade hela badet. Typiskt. Men brorsorna hade kul i alla fall.

När mamma, pappa och brorsorna badat klart så gick vi och åt middag. Där fanns det roliga bilar och en helikopter som man kunde åka i, så det gjorde vi alla tre medan vi väntade på maten.

Mätta och belåtna gick vi sedan ut till bilen, och vi barn bak i bilen somnade redan innan vi svängt ut från den stora parkeringen. Vilken kul dag det varit idag!


Lämna ett svar