Till parken Zoo

Idag åkte vi till zoo. Åh vad kul. Vi kollade på massa djur. Först såg vi kängrur och apor. Fast även fast vi såg tigrar och fåglar och massa fina djur så tyckte vi allra mest om kaninerna, de var jättesöta och ville gärna att vi skulle mata dem med gräs, så det gjorde vi. Sen klappade vi getter med, åt glass, tittade på råttor. Och bråkade och busade med mamma och pappa.

Vi tog en matpaus med, det var gott. Sen träffade Fantomen. Åh vad cool han var. Vi fick en varsin god- och ond-stämpel av honom. Också åkte vi båt med pappa, runt i Fantomen-sjön, innan vi lekte och klättrade i Fantomen-landet. Vi körde Fantomens helikopter med, det var coolt.

När vi tittat färdigt på alla djur så åkte vi lite karusell, sen gick vi och badade i poolen. Äntligen!!! Det var ju jättevarmt så vi hade tjatat om att få bada hela dan. Och åh vad skönt det var att få bada, vi tyckte det var jättekul. Och Vila passade på att sova en stund medan vi badade med mamma och pappa.

Efter badet gick vi till Tuna Park och lekte lite till, sen åt vi pizza och köttfärssås och spagetti till middag på en restaurang där, det var jättemysigt.

Oj vilken lång och rolig dag det har varit i dag. Det kändes väl när vi satte oss i bilen för att åka hem till Västerås igen, för vi somnade alla tre i baksätet innan vi ens hunnit ut från parkeringen.Lämna ett svar