Bettan kommer

Idag har vi varit på dagis, som vanligt. Vila var där lite längre idag, och alldeles själv. Nja, inte själv förstås, men utan pappa.

När vi kom hem fick vi mat, och kolla på tv och duscha och så. Sen kom mamma hem, lite senare än vanligt, och då hade hon Bettan med sig. Och Bettan hade paket med sig. Gissa om vi blev glada. Vi fick roliga leksaker (Moltas en Wall-e-figur, Tett en brandstation med bilar och gubbar och Vila en tavla) som vi ville leka med till sent, men vi fick bara vara uppe ett litet tag till. Pappa åkte och handlade och Bettan och mamma nattade oss också tittade vi på lite trailers från Wall-e-filmen på mammas dator. Det var spännande. Sen somnade vi gott. Och när vi somnat gjorde mamma och Bettan godispåsar till Moltas kalas som ska vara på lördag.

Lämna ett svar