Jag fyller 5 år!

Idag fyller jag fem år! Mamma, pappa, mormor, morfar, Tett, Vila och Emmelie kom in med bricka med paket, bulle med ett ljus som såg ut som en 5:a och godis. Mums.

Jag fick en Buzz-bil som jag ju önskat mig jättelänge, och en väggklocka, kläder och skor, en Buzz-dräkt (det fick Tett också) och en massa andra fina saker.

När Tett och Vila sov sedan så åkte jag, mamma och pappa ner på Nickelodeon-dag på Sigma-torget, och träffade Svampbob Fyrkant och fick bokstavskex. Sen när vi kom hem slappade vi en liten stund.

Klockan fem var det dags för släktkalas, så då kom farmor, farfar, oldemor och oldefar med. Av dem fick jag en Spindelmannenbil som kan skjuta pilar. Och vet ni vad jag fick mer? Jag fick en alldeles ny, stor cykel av mormor och morfar.

Vi gick ut och test-cyklade efter fikat (vi fikade två gånger, först baguetter och sen kakor, bullar, tårta och sånt). Den nya cykeln var ganska mycket högre än min gamla, så jag ramlade några gånger. Men snart så kommer jag nog ha lärt mig.

Precis när vi var ute allihop och jag testade cykeln så kom Daniel och Susanne. Vi sa hej då till farmor, farfar, oldemor och oldefar och gick in och fikade igen med Daniel och Susanne. Jag fick paket av dem också, och när jag öppnade sa jag ”nä, nu tror jag inte på mina ögon”. Det var lego i paketet.

Sen lekte jag och Tett hela kvällen, till sent, sen somnade jag gott.


Lämna ett svar