Tredje önskan uppfylld på födelsedagen

I ett litet kubiskt paket från Ullis låg det ett äpple med bokstäverna "I", "P", "H", "O", "N" och "E" på. Och redan samma dag knatade jag in på Teliabutiken i Västerås, med ett barnsligt förväntande pirr i magen, och löste ut presenten.

Nåväl, den lever upp till förväntningarna med råge (trots avsaknaden av MMS, Ullis) – en grym, grym, grym telefon/internetmaskin/handdator/ipod/gps helt enkelt – och liksom till min MacBook Pro har det uppstått en oförklarlig men stark kärlek.

Nu är alltså endast sista punkten kvar på ytliga önskelistan – Apple TV. Fortfarande inget nytt på listan sedan förra året, märkligt, kanske är det så att de äppelbeprydda sakerna utger en sådan kärlek att önskan efter nått annat inte infinner sig förrän det kommer nya fruktiga prylar från samma företag. Nåväl, Apple TV är inte helt intressant innan den efterlängtade hyrfilmsfunktionen når Sverige.

Steg 2 – tv och bärbar mac avklarad
Steg 1 – ursprungliga listan

Lämna ett svar