Säger hej då till Emmelie

Idag åkte vi till Stockholm innan frukost, och åt frukost i bilen. Mums!

Vi åkte direkt in till stan, och gick och shoppade lite. Vi fick vårt lördagsgodis som mutor för att mamma och pappa skulle få handla utan att vi skulle vara griniga. Det gjorde oss ingenting 🙂

Efter ett par timmar i stan kom äntligen Emmelie. Åh vad vi väntat på henne vi barn. Vi slogs nästan om hennes uppmärksamhet när hon kom. Hon följde med oss och shoppade lite, sen gick vi till Pizza Hut för en sen lunch. Det var mums må ni tro, och vi fick glass till efterrätt. Sen gick vi till Åhlens och fikade, innan det var dags att krama Emmelie hundra gånger och säga hej då till henne. Hon ska nämligen åka till USA imorgon, och vara borta jättejättelänge. Ända till lång efter att tomten varit här. Usch vad tråkigt 🙁 Vi kramades massor, sen sa vi hej då och åkte till oldemor och oldefar.

Hos oldemor och oldefar var farmor och farfar också. Vi lekte med bilarna och ballonger, också fick vi kvällsmacka, det var gott. Sen var det så sent att det var dags att åka hem. Vi somnade gott i bilen på vägen hem alla tre, sen bar mamma och pappa oss direkt till våra sängar när vi kom hem, så fortsatte vi att sova gott där.Lämna ett svar