Höst

Nu är det höst. På riktigt höst. Färgglada träd, kyla, jobb, galonbyxor (på barnen).

 

Jag har alltid sagt mig gilla hösten, men har kommit fram till att jag nog inte gillar hösten så mycket ändå. Därför behöver jag fylla upp hösten med en massa roliga händelser, för att förgylla den.

 

För nån vecka sedan hade vi inte en enda rolig sak inplanerad, och framtiden kändes rätt  trist och tung. Sen hittade vi en barnvakt som vill passa våra barn minst en kväll i veckan, en barnvakt som barnen pratar om och längtar efter när hon inte är där. Och plötsligt så har vi en kväll i veckan, bara vi, då vi kan testa nya restauranger, gå på bio, teater och allt annat vi saknat i flera år. En egen-kväll. Det känns fortfarande overkligt, men ofattbart skönt.

 

Och förutom den här glada överraskningen så har vi även bokat in att vi ska göra nåt kul när vi firar 10 år (!) i november, vi ska gå på DiLeva-konsert nu i oktober och Bob Hansson ska få ett besök av oss på sin turné med. Besök väntar från mina föräldrar, och från lillebror W med flickvän. Plötsligt känns hösten väldigt mycket lättare, ljusare och varmare. Mmmm….

En kommentar till “Höst”

Lämna ett svar