Feel good is the shit

Vi har riktiga filmtittar-veckor emellanåt. Veckor när vi, när vi jobbat klart för dagen och alla tre barnen sussar sött i sina sängar, slänger oss i soffan för att avnjuta en film, typ varje kväll under ett par veckors tid. Och efter att ha stirrat sig igenom allt från dramor till thrillers, komedier, tecknat och äventyr kan jag bara konstatera en sak. Feel good-filmer is the shit. Det är det det ska vara. Inga dödsfall, föräldralösa barn, avhuggna huvuden, hoppscener, otrogna svin eller kiss- och bajsscener. Bara ren och skär Hollywood-glam med lyckliga slut. Då är jag nöjd och sover utan ångest på natten. Och avnjuter tv-kvällen utan tårar och storböl (med medföljande huvudvärk dagen efter). Möjligen kan en liten glädjetår få rinna nerför kinden, men där går gränsen. Det hörs ju till och med på namnet – Feel good. Det är klart det är det man ska se.

 

2 reaktioner till “Feel good is the shit”

 1. Coolt med widescreen…
  …kan nog bli nått det där Youtube.

  Reklamfilmen var ju maffig med, men jag blev lite besviken när jag såg vad det var reklam för. Produkten lever knappast upp till filmen.

 2. Då kommer du älska den här
  En reklamfilm visserligen, men väldigt bra gjord. Jag rös i hela kroppen åtminstone de första tio gångerna jag kollade 🙂

  PS. Oj, nu är Youtube i widescreen.
  Flmen

Lämna ett svar