En olycka…

…kommer sällan ensam sägs det. Det känns som att vi fick smaka på det ordspråket en deppig tisdag för ett par veckor sedan. Dagen började med flera halv- och heltrista saker, och följdes sedan av en krossad iPhone-front och ett 2 cm jack i Moltas bakhuvud (som vi var tvungna att åka in och sy).

 

Härligheterna fortsatte sedan dagen efter med att vår resebyrå, som vi bokat Barcelona-resan via, ringde och sa att flygbolaget Sterling gått i konkurs. Jag såg bara rutan framför mig som vi INTE kryssat i att vi ville ha konkurs-försäkring (för hur stor är risken att ett flygbolag går i konkurs?). Och hon från resebyrån berättade snällt att Sterling inte skulle betala tillbaka några pengar. Dock visade det sig att vi innefattades av resebyråns resegaranti eftersom vi bokat en paketresa, vilket gjorde att vi nu ändå fått pengarna tillbaka. Men lyxhotellet i Barcelona blev avbokat och blir nu antagligen inte av… Nu väntar vi på ordspråket "efter regn kommer sol" och hoppas få det bekräftat med snart…

Lämna ett svar