Hej då till brorsorna

Idag vinkade vi hej då till brorsorna och mormor och morfar, som åkte hem till mormor och morfar. Jag blev lite ledsen, men sen bäddade mamma och pappa iordning till mig i lilla vagnen, med fårskinn och mys, och tog en promenad med mig ner till stan, och då gick det över. Det var mysigt. Så mysigt att jag somnade i vagnen till och med.

Mamma och pappa började med att fika på stan. Då vaknade jag lagom till att mammas hallonpaj med vaniljsås serverades, och det var ju inte dumt. Det smaskade jag glatt i mig, och en banan till efterrätt. Sen gick vi på stan en sväng och bytte lite julklappar. Sen hann mamma och pappa inte riktigt göra klart sina ärenden innan affärerna stängde på stan, så då åkte vi buss till Hälla där affärerna har öppet lite längre, så hann vi handla färdigt där. Tur. Och kul att åka buss med.

Sen promenerade vi hem från Hälla efter en korv med bröd. Det var lite kallt, men det gick bra ändå. Fast åh vad skönt att komma hem sen. Jag hann leka en stund innan det var dags att gå och sova för kvällen. Vad konstigt det känns att ha hela huset alldeles för mig själv att leka i, utan brorsorna. Vi ringde och frågade om de hade kommit fram, och det hade de gjort som tur var.

Lämna ett svar