Följer med mormor och morfar hem

Idag var det dags för mormor och morfar att åka hem. Och vi skulle få följa med, åh vad kul! Vi var så glada att vi höll på att spricka.

Med varsin leksaksväska i handen hoppade vi med glädje in i bilen, där pappa monterat fast dvd-spelare med filmer i. Batman, Mario, Luigi och alla filmer låg i Moltas väska, och i Tetts väska fanns biet, dinosaurien och Batman.

Vi kramades med mamma och pappa, lite för länge tyckte Tett som irriterat sa ”stäng dörren nu då” när han tyckte mamma och pappa var lite för fjasiga. herregud, vi skulle ju ses om ett par dagar igen! Vi vinkade hej då när de äntligen stängde dörrarna, och sen började resan.

Vi var snälla hela resan upp, och stannade och fikade på Tönnebro. Tett kissade på toaletten, han är ju så himla duktig på det nu. Sen sov vi en stund efter fikat, och kollade på fillm igen resten av resan. När vi precis kommit fram ringde mamma och pappa, men vi var inte så intresserade av att prata med dem då. Vi ville leka och prata med hundarna och katterna och Bettan som väntade på oss där hemma.


Lämna ett svar