Chokladkalender och lamla

Idag tappade jag en leksak bakom soffan, och ropade på mamma och sa ”lamla, lamla”. Det var för att jag ville berätta för henne att den hade ramlat så hon kunde hjälpa mig att ta upp den. Duktigt va?

Moltas satte säkerhetsbälte på Spindelmannen i hans bil av min hårsnodd. Man måste ju ha säkerhetsbälte på sig när man åker bil ju! Moltas hade ritat en fin teckning idag på dagis med. Han brukar rita massor av teckningar, och idag hade han ritat London och Storbritanniens flagga. Den var jättefin.

Jag och Tett hade dockvagnsrace på eftermiddagen, och Moltas försökte bygga en koja som jag och Tett förstörde hela tiden. Han ska minsann inte tro att han får ha nåt ifred när han har två småsyskon som oss, så det så. Mamma lovade att hon skulle hjälpa Moltas att göra en koja i sitt rum sen, eftersom han hade så besvärliga småsyskon. Vaddå besvärliga, jag förstår ingenting.

Idag är det första advent, så vi tittade på första avsnittet av adventskalendern. Sen fick vi fick en varsin chokladkalender som vi fick öppna första luckan på, och äta upp chokladen som var i. Mums. Fast jag blev lite arg när jag inte fick öppna fler luckor, det var allt lite snålt med bara en. Jag fick en kalender med Nalle Puh, Moltas en med Spindelmannen, och Tett en med Blixten.


Lämna ett svar