Köttbulle och spagetti på isen

Idag har vi haft skridsko-skola på dagis igen. Det är jättekul med skridsko-skola. Då får vi åka buss till Ishallen, sen åker vi skridskor jättemycket och får lära oss nya saker, och sen äter vi matlåda. Jag fick köttfärssås och makaroner och ketchup idag, det är mums. Fast jag skulle ha velat ha med varm oboy med, men jag fick bara vatten. Men jag sa till mamma när jag kom hem att jag ville ha med mig oboy nästa gång.

Idag på skridsko-banan fick vi göra köttbullar och spagetti. Jag visade för mamma hur man gjorde när jag kom hem. När man är köttbulle så kurar man ihop sig, och när man är spagetti så sträcker man på sig med armarna uppåt. Så berättade jag vilken som var vilken, och då sa mamma att hon förstod att det inte var spagetti när jag kurade ihop mig. Men då sa jag att det hade det visst kunnat vara, om spagettin var kokt.

Jag har lärt mig bromsa på skridskorna med, på två olika sätt, så jag är jätteduktig på att åka skridskor nu. Jag kan faktiskt allt. Jag har lovat att lära mamma och pappa med om de vill, vi får väl se när det blir. Idag var Emil Js mamma med på skridsko-skolan, hoppas mamma och pappa kan följa med nån gång också.

Jag gjorde paket till mamma och pappa idag, med teckningar på Batman och Robin och deras bilar. Snällt va?

Lämna ett svar