Fika och hämta Emmelie

Tett berättar:

Idag efter frukost skjutsade vi Moltas till Emil Js kalas. Han hade det i en gymnastiksal inne i stan. När vi lämnat Moltas där så skulle jag och Vila gå och fika med mamma och pappa på stan. Men fiket var inte öppet när vi kom, så vi gick och tittade på änderna i Svartån först. Det var jättemånga änder där. Också var det jättekallt ute, brrr. När fiket öppnat fikade vi jos och chokladboll, det var mums. När vi fikat klart var det dags att hämta Moltas från kalaset igen. Då fick jag följa med in, och vet ni, då fick jag en godispåse. Då blev Vila lite avis när jag och Moltas kom ut till bilen och hade godispåsar, så hon fick också smaka godis.

Sedan åkte vi till Mc Donalds och köpte lunch, hamburgare och kyckling. Sen vilade vi i bilen på väg till flygplatsen. Vi skulle åka och hämta Emmelie nämligen som skulle komma hem från Denver.

När vi kom till flygplatsen parkerade vi och gick på toa medan vi väntade. Sen kom Emmelie äntligen. Då blev jag jätteglad, och sen blev jag jätteblyg. Vi packade in alla oss och alla Emmelies väskor i bilen, och sen skjutsade vi Emmelie in till stan, till hennes kompis Tessan. Sen åkte vi hem igen, då somnade jag och Vila i bilen, även fast vi kollade på film.


Lämna ett svar