Kalas och flygplats

Idag har jag varit på Emils kalas. Det var redan klockan tio på morgonen, så vi fick till och med ställa klocka i morse för att hinna bli klara i tid. Och ändå kom vi lite sent, för vi hittade inte riktigt. Kalaset var nämligen inne i stan i en gymnastik-sal. Det var ett himla roligt kalas, vi fick göra hinderbanor, spela fotboll och fika. Också fick vi fiskedamms-godis förstås. Emil fick Starwars-lego av mig, för det hade han önskat sig.

Mamma kom och hämtade mig klockan tolv sen. Tett följde också med in och hämtade mig, och då fick han också en godispåse, snällt va? Sen åkte vi raka vägen (hela familjen) till Mc Donalds där vi köpte lunch, som vi åt i bilen på väg till Arlanda flygplats. Där skulle vi möta Emmelie som skulle komma hem från Denver idag. Vi kom dit lite tidigt, så vi hann gå på toa och springa omkring och busa lite innan hon kom. Vi kramades massor med henne när hon kommit, och sen skjutsade vi henne in till stan, där hon skulle bo hos en kompis.

När vi lämnat Emmelie åkte vi hem igen. Vi åkte vägen förbi Solna där mamma och pappa köpte med sig indisk mat. Och bullar till oss som vi fick smaska på i bilen. Vi tittade på Wall-e på vägen hem, fast Tett och Vila somnade ganska snabbt. Men inte jag.

Lämna ett svar