Tandläkare och kak-bak

Idag gick pappa och lämnade Tett och Vila på dagis, och jag stannade hemma med mamma och åt frukost med henne. Sen följde mamma och pappa med mig till tandläkaren. Hon skulle titta på mina tänder, så jag inte hade några hål. Och ifall jag hade några lösa tänder. Mina tänder nere var lite lite lösa, så jag kommer kanske att tappa dem under året. Jag var jätteduktig och lät tandläkaren känna överallt på tänderna. Sen fick jag en leksak för att jag varit så duktig.

När tandläkaren var klar skjutsade pappa mig till dagis, och mamma stannade kvar hos tandläkaren, för hon skulle laga två lagningar. På dagis bakade vi kakor till julgransplundringen vi ska ha på fredag. Det var som runda kakor som såg ut som våfflor. Vi fick provsmaka om de var goda, det var de!

Klockan fyra kom mamma OCH pappa och hämtade oss, vad kul att båda kom. Fast jag ville mest busa med Emil A som hade följt med dit för att hämta sin lillasyster. Emil går ju på skolan nu, så jag träffar inte honom så ofta. Till hösten ska jag också börja på dagis.

Då vi kom hem fixade mamma mat, vi fick potatis och fiskbullar. Pappa åkte och handlade medan vi åt, och sen fick jag spela tv-spel en liten stund. När pappa kom hem sen hade han köpt kanelbullar, så vi fikade varm choklad och kanelbulle allihopa innan det var dags att gå och sova.

Lämna ett svar