Alice?!

Jag såg annonsen för den här dansteatern för drygt en månad sedan, och föll redan där. Annonsen har jag sett flera gånger efter det, både i tidningar och i affisch-format på stan, och varje gång jag sett den har den gett mig en skön känsla i magen. Härom kvällen var det dags att se föreställningen "på riktigt" och det gav en ännu skönare känsla än vad jag förväntat mig (och då var förväntningarna ändå rätt höga).

 

Danspjäsen handlar om fyra ungdomars väg in i vuxenlivet. Fantastisk dramatik, dans, scenografi, musik och kläder. Och duktiga medverkande såklart. Och fylld teatersal. I love.

2 reaktioner till “Alice?!”

  1. Mycket snygg dansföreställning
    Och en skön upplevelse. Som teater beaktat var det dock lite för flummigt för mig. Men så fort jag bestämt mig för att sluta försöka förstå så kunde jag njuta fullt av den snygga showen det var.

Lämna ett svar