Snögubbar i massor

Idag hade det kommit så himla mycket snö att vi bara var tvungna att gå ut och leka i den. Vi massproducerade snögubbar, så till slut blev det en hel snögubbe-familj, lika stor som våran familj. Fast snögubbe-familjen hade morotsnäsor. Pappa skottade upp en stor hög med snö, som vi byggde en grotta igenom, som man kunde krypa igenom. Åh vad kul det var. Fast Vila fastnade med mössan, så hon kom aldrig igenom grottan.

Sedan badade vi med, och åt snacks fast det inte var fredag. Och Emil J var här och lekte med oss, vi byggde gömställen, tittade på film och spelade lite dataspel. Det var kul.

Mamma och pappa försökte sig på en liten fotosession med oss barn också, och ville knäppa fina kort på oss. Men vi var inte så sugna på det, så det blev inte så många. Men några fina såklart, eftersom vi är så fina :o)


Lämna ett svar