Pappa hem och Earth hour

I morse när vi vaknade var inte pappa hemma, han hade ju sovit i Stockholm. Vi myste med mamma i sängen en stund innan vi gick ner och åt frukost. Efter frukost så satte Moltas på radion, och då var det en hårdrockslåt, så då visade mamma hur man headbangar. Det var kul.

Vi fortsatte med vårt pyjamasparty idag med, och dukade upp för picknick på köksgolvet med en picknick-filt och vår radio, och då gav mamma oss bokstavskex att äta, för hon sa att man inte kunde ha picknick utan att äta nåt. Det tyckte vi var bra.

När pappa kom hem sen så hade vi fortfarande pyjamasarna på oss. Sen tittade vi på film och myste och hade en skön slappdag.

På kvällen släckte mamma och pappa våra nattlampor i vårt rum, för det skulle vara Earth hour ikväll, och det betydde att man skulle släcka alla lampor överallt i hela huset en viss timme på kvällen. Men Vila blev jätteledsen, så hennes lampa fick lysa. Men alla andra lampor släcktes under kvällen, och mamma och pappa åt middag till stearinljusens sken, medan vi barn sov gott.


Lämna ett svar