Drömjobb

Man läser ganska ofta om "drömjobbet". I frågespalter i tidningar där människor ombeds att berätta vad deras drömjobb är, eller framgångsrika företagare som får frågan om vilket deras nästa drömprojekt är.

 

Vad tycker ni? Vilket är ert drömjobb?

 

Jag känner lite då och då att jag just nu har mitt drömjobb. Om jag ska vara kräsen så kanske jag känner det lite för sällan. Men jobbet har potential att vara ett drömjobb, och de stunder jag känner att det är det mår jag bättre än nånsin. Förra veckan var en blandad dröm- och mardrömsvecka. Den här veckan har bara varit en dröm hittills, när jag fått jobba med precis det jag vill. Och jag hoppas att jag om några månader, om jag får frågan om vilket mitt drömjobb är, kan svara "det jag har just nu".

3 reaktioner till “Drömjobb”

  1. Yes…
    … kan bara instämma! Och hur tråkigt mitt jobb än kan vara, så rinner tiden alltid iväg fort.

    Och det går inte en natt utan skratt. Men, mitt drömjobb är det ju inte såklart! 🙂

  2. Mitt drömjobb…
    …vet jag inte vad det är rent arbetsuppgiftsmässigt… men en otrooooooligt viktig sak är att det måste vara en skön och lättsam stämning med arbetskamraterna.

Lämna ett svar