Hem och feber

Idag skulle vi åka hem. Mamma och pappa hade berättat för mig att jag skulle följa med dem hem, och att brorsorna skulle stanna kvar hos mormor och morfar, så det var jag helt inställd på. Efter frukost så lekte vi en stund, sen åt vi lunch och jag fick sova lite medan de andra åt lunch. När jag vaknade igen gick vi ut och lekte, men det blåste jättekallt och var inget roligt uteväder. Mamma och pappa packade bilen medan jag lekte med brorsorna och mormor. Sen åkte vi skoter med morfar, men det tyckte jag inte var så kul. Brorsorna gillar det massor däremot, och åkte fortfarande när vi vinkade hej då och åkte hemåt Västerås.

Jag blev snabbt rastlös i bilen, trots att jag sov en hel del. Det var nog för att mamma och pappa glömt att ta med någon dvd-spelare till mig, så jag hade ingen film att titta på. Men vi sjöng lite och spelade musik, också fick jag titta i några böcker med. I Gävle stannade vi och åt på Mc Donalds, det var skönt, för då fick jag springa omkring lite.

När vi ätit somnade jag gott, och när jag vaknade tyckte mamma och pappa att jag såg lite dimmig ut på ögonen, och mycket riktigt. När vi kom hem visade termometern på nästan 40

Lämna ett svar