Simons kalas och Batman-tavlor

Efter frukost idag så badade vi. Sen kom Emil hit, men vi hann bara leka en jättekort stund, för sen skulle jag på Simons kalas. Jag ville inte åka på kalas idag, eftersom jag var på kalas igår, men det var jättekul när jag kom dit. Det var ett utomhuskalas, pappa skjutsade mig dit och gick tipspromenad med mig. Sen åkte han hem, då lekte vi ute, med bollar och annat. Sen gick vi in och fikade, vi fick en tårta som såg ut som ett hockey-spel, kul. Fast jag gillar inte direkt tårta.

Sen kom pappa och hämtade mig, och när vi kom hem fick jag spela lite nya spel som pappa laddat hem demos på, jag kom på hur man skulle göra när pappa inte kunde lösa uppgifterna, bra va?

Vi fick ugnspannkaka till middag sen, det är mums!

På kvällen gjorde mamma en massa massa Batman-lego-tavlor till mig, åh vad fina de var. Vi hann inte sätta upp alla idag, men ganska många, ni må tro att mitt rum blev fint!

Lämna ett svar