Lördag

Idag har varit en händelserik dag. Först så vaknade vi rätt tidigt, och myste i mamma och pappas säng allihop. Sen gick vi ner och åt frukost. Vi åt inne idag även om vi gärna hade velat äta på altanen, men det var lite för kallt ute, för det var ganska tidigt på morgonen.

Sen lekte vi ute en stund innan vi åkte ut för att uträtta lite ärenden. Först åkte vi till fästingbussen utanför Ikea, där skulle alla utom Moltas ta fästingsprutor. Sen var det dags för leksaksaffären, eftersom Tett snart fyller år :o) Vi hade kul i leksaksaffären, finns ju massa roliga saker att titta på där.

När vi lekt klart så åkte vi till Pizza Hut och åt middag där. Pizza till alla utom Moltas, som ville ha köttfärssås och spagetti istället. Efter maten fick vi mjukglass, det är det allra bästa med Pizza Hut. Och att man kan sitta ute när det är fint väder, som det ju är idag.

Mätta och belåtna så åkte vi ner till stan en snabbis. Vi barn satt kvar i bilen hela tiden, medan först pappa och sedan mamma uträttade lite ärenden. Sen åkte vi hem och vilade middag. Moltas passade på att gå hem till Adam och leka då.

På eftermiddagen lekte vi ute tills maten var klar, pappa grillade god korv och kyckling. Till maten fick vi chips istället för potatis, det var lyxigt och onyttigt, men gott. Sen avslutade vi med lite lördagsgodis innan det var dags att sova. Åh vilken händelserik och rolig dag. Och åh vad skönt med sommar. Och helg!


Lämna ett svar