En grön kanin

Idag hämtade mamma mig tidigare på dagis, för jag skulle på 3-årskontroll. Det var spännande, jag fick väga och mäta mig, och plocka ur en massa leksaker ur en påse och berätta vad det var för nåt. Och fick lägga klossar på ett papper, bygga torn, lägga saker i och på varandra och lite sånt. Fast roligast tyckte jag nog att det var att leka ute i väntrummet.

När vi var klara åkte vi tillbaka till dagis och hämtade Moltas och Vila också. Sen åkte vi till leksaksaffären. Där gick vi omkring och strosade ganska länge och tittade på leksaker. Om inte annat så fick vi gå och titta länge för att Moltas satt på toa jättelänge på leksaksaffären… och läste…

Sedan åkte vi och hämtade pappa på jobbet, och på väg hem från stan så såg vi en stor luftballong som såg ut som en stor grön kanin. Jag började gapskratta när jag såg den, och sa ”nä, kaniner är ju inte gröna, de är ju vita”. Att den var jättestor och flög uppe i luften däremot var inte ett dugg konstigt 🙂


Lämna ett svar