Sprutor

Idag kom mamma och hämtade oss tidigt på dagis, direkt efter lunch. Det var för att vi skulle ta spruta inför Turkiet-resan. Det var kul att sluta tidigt.

Vi var duktiga och lydiga mot mamma när vi skulle gå till infektionsmottagningen. Jag och Tett höll på varsin sida av vagnen (som Vila satt i). Där inne anmälde mamma att vi var där, och sen lekte vi en stund, och spelade Fia med knuff. Vi satsade hårt på knuffandet…

Sedan var det vår tur att gå in till sköterskan. Hon berättade att hon hette Lotta, och då sa jag att vi ju har en fröken som heter Lotta på vårat dagis, som heter Boken. Sen pratade vi i munnen på varandra hela tiden vi barn, mamma bara skrattade åt oss, hon tycker vi är galet sociala. Vi pratade om ormar, om Turkiet, apor, Nalle Puh, Bamse, Batman och annat.

Lämna ett svar