Cykel till stan, pizza och nya skor

Idag kollade jag och Tett på Små Einsteins på morgonen, innan mamma, pappa och Vila vaknat. Sen gjorde pappa scones som vi åt till frukost, mums. Sedan skulle vi ner på stan, då fick jag cykla hela vägen till stan alldeles själv för första gången. Jag var jätteduktig.

När vi kom till stan kom vi på att vi inte hade med något lås till cykeln, så då fick jag och pappa gå och köpa ett lås. Medan vi var och handlade så mötte mamma, Tett och Vila Britta på stan. Typiskt att jag missade henne!

När vi låst fast cykeln så gick vi i lite affärer och kollade på skor. Sen blev vi lunchhungriga, och eftersom Tett fick välja mat idag så blev det pizza. Han gillar pizza brorsan. Som tur var hade de köttfärssås och pasta med på restaurangen, så det åt jag (och Vila åt rätt mycket av min mat hon med, och av Tetts pizza).

Efter maten gick vi och köpte tablettaskar, också kollade vi mer efter skor. Vi hittade fina både till mig och Tett, men Vila hittade vi inga till. Vi får leta vidare imorgon efter det. Fast jag hoppas jag slipper följa med då, för jag vill hellre vara hemma bara och mysa imorgon.

Vi åkte buss hem sen, för bussen kom precis när vi skulle gå från stan. Det är kul att åka buss tycker jag! När vi kom hem sen lekte vi ute en stund, och mamma åkte iväg för att kolla efter skor till Vila, fast hon hann itne hitta några heller innan affärerna stängde.Lämna ett svar