Skansen

I morse när vi vaknade gick vi in till mamma och pappa i köket. De hade ju legat på köksgolvet och sovit, knasigt va? Sen åt vi frukost på balkongen, vi barn och mormor. Mormor satt och väntade på att Karlsson på taket skulle komma flygande, och vi tittade och tittade efter honom, men han kom aldrig. Synd.

Sen åkte vi med bilarna till Emmelie och Keith i Kärrtorp, där de sovit i sin gamla lägenhet. Det var också en fin lägenhet. Vi hämtade dem, och åkte till Skansen. Det är mysigt på Skansen. Där kan man titta på djur och åka karusell, det gjorde vi. Och åt glass och fikade. Mums :o) Vi såg alla nappar som kattungarna hade fått, och tittade på björnarna som busade.

När vi hade sett nästan allt på Skansen så åkte vi i familjen till oldemor och oldefar, medan mormor, morfar, Emmelie och Keith åkte och handlade lite grejor i Barkarby. Till exempel så köpte de en tv, bra va?

Hos oldemor och oldefar fick vi våfflor. Också lekte vi såklart med alla bilar och leksaker. Och ritade och skrev lite med. Sen åkte vi tillbaka till Emmelie och Keiths lägenhet och åt pizza med dem innan vi åkte hemåt. Då var det sent, men ändå skönt att komma hem och sova i våra egna sängar sen på natten, även om det inte var nåt fel på Emmelie och Keiths soffa heller. Den ska vi nog testa någon fler gång :o)


Lämna ett svar