Underbar Stockholms-helg

En febrig, förkyld och stressig vecka förrförrförra veckan avslutades med en skön och kul Stockholmshelg. På fredag kväll gav jag mig av med tåget mot Stockholm, där jag möttes upp av glada tjejkompisar som, liksom jag, var sugen både på drinkar, vin av olika slag, förrätt, varmrätt och efterrätt. Och en massa prat förstås. En riktig myskväll.

 

Morgonen efter vaknade jag av att Karin stod och fixade frukost, och fick sätta mig vid ett dukat frukostbord och inta god frukost innan vi gav oss av inåt stan för lite shopping, innan vi skulle möta upp våra respektive för lyxlunch och vin i Sturegallerian. Och vilken shopping! På kort tid hittade jag en helt ny garderob (även om jag på grund av ekonomiska skäl inte tillät mig byta ut hela garderoben) och var mycket nöjd med dagens shopping när vi satte oss ner för lunch-vila.

 

Efter lunchen skiljdes vi åt och jag och Tård shoppade vidare en stund innan vi åkte hem till Karins lägenhet igen för att byta om och göra oss iordning för middag hos Sara och Andreas. Väl där bjöds vi på god trerättersmiddag och tittade på melodifestivalen tillsammans med dem och Hanna och Mattias. Lagom sent fick vi hämtning av Karin och Ted och hade nötprovning hemma hos dem till sena natten.

 

Sovmorgon även på söndag morgon och god frukost med fruktsallad, färskt bröd och trevligt sällskap (såklart), innan vi sa hej då och åkte vidare till nästa uppdrag, som var en utställning vi ville se på Nordiska muséet som handlade om textilindustrin och miljön, Fair Fashion. Vi tittade på alla utställningar som fanns där och hann med en fika innan vi begav oss hemåt mot Västerås igen. Vi hyrde några filmer på vägen hem och hemma väntade Kjell och Birgitta och en sovande Vila. 

 

Resten av söndagen myste vi framför tv:n och njöt av vilken underbar helg vi haft. Vi kände oss utvilade, upprymda, glada och småfattiga. Precis så som man ska känna efter en perfekt helg!

Lämna ett svar