Från ponny till dinosaurie

Tett har sedan länge varit besatt av dinosaurier. Det märkliga är att han ganska ofta kan tycka saker är otäcka på tv eller film, men just när det kommer till dinosar så spelar det ingen roll hur stora tänder de har, eller hur högt de låter… han är bara helt fascinerad.

Det logiska nu när skulle ha sitt första kalas var ju att han skulle ha ett dinosauriekalas, med dinosaurietårta. Så så fick det bli.

Till inbjudan gjorde vi då denna bild. När jag sa att vi skulle fota honom på hästen för att han skulle får rida på en dinosaurie sedan i datorn så hoppade han glatt upp på hästryggen. När jag hade fotat klart så frågade han såklart glatt när han skulle få rida på dinosaurien… och detta tjatade han såklart om tills jag gjort klart bilden några dagar senare…

…och även om han tyckte om bilden så blev han nog ganska besviken på att han inte fick rida på en dinosaurie på riktigt.2 reaktioner till “Från ponny till dinosaurie”

  1. Taskig uppväxt
    Ja, det är väl en av de saker han kommer att ta upp när han diskuterar sin taskiga uppväxt med Operah (som förövrigt själv kommer att vara en dinosaurie då) om 30 år.

Lämna ett svar