Hör varenda pip

Vet ni, idag har jag ramlat på en sten på dagis, när vi var ute i skogen, så jag fick en jättestor bula i bakhuvudet. Det gjorde jätteont, men som tur var gick det inte hål.

Mamma kom och hämtade mig och brorsan tidigt idag, för jag skulle göra hörseltest på BVC och Tett skulle till tandläkaren. Jag var jätteduktig på hörseltestet och hörde varenda pip, jag fick flytta en kula från en box till en annan varje gång jag hörde ett pip. Jag fick gå in själv och göra hörseltestet, och mamma var med Tett ute i väntrummet. Sen åkte vi till tandläkaren, där stannade jag i väntrummet istället. Tett hade med sig en liten ödla till mig när han var klar, som han fått för att han varit så duktig. Vilken tur jag har som har en så duktig lillebror. Och en så snäll lillebror som tog med en ödla till mig med.

När vi kom hem kom Adam och Isak och ringde på dörren och frågade om jag ville komma ut och leka, men det ville jag inte. Jag ville leka med Cars-bilarna med Tett istället. Och Vila fick ju vara med också förstås.

Lämna ett svar