Till tandläkaren

Idag kom mamma och hämtade mig och Moltas tidigare på dagis. Först skulle Moltas på hörselkontroll på BVC, och sen skulle jag gå till tandläkaren. Moltas hörde alla toner på hörseltestet, och jag lekte ute i lekrummet medan, det var kul. Sen var det dags för tandläkaren. Jag var bra spänd på vad det skulle bli. Moltas stannade ute i väntrummet medan jag och mamma gick in till tandläkaren. Inne hos tandläkaren fanns det en rolig stol som jag fick sitta i. Sen fick jag trycka på en knapp så att det kom vatten i en mugg, sen drack jag upp vattnet. Sedan visade tandläkaren mig alla saker där inne, och sen tittade hon på mina tänder. De var jättefina, men jag hade lite trångt mellan framtänderna, så hon sa till mamma att vi måste använda tandtråd. Sen sa hon till mig att jag ju var en stor kille nu med så jag behövde sluta med napp, för annars skulle jag få lika tänder som en kanin, och det vill jag ju inte ha.

När jag var färdig hos tandläkaren (jag var jätteduktig och gapade jätteSTORT) så fick jag välja en leksak, så då valde jag en grön ödla. Sen fick jag ta med en till Moltas med, en blå. Sedan åkte vi och hämtade Vila på dagis, då stannade jag och Moltas i bilen.

Hemma fikade vi och gick upp och lekte, sen kom pappa hem. Då kollade vi på Blixten och sen åt vi gröt innan det var dags att sova. Innan jag somnade pratade mamma och pappa med mig om att jag ska sluta med napp. Jag skulle bara få ha napp inatt och imorgon natt, sen ska jag sluta med napp. Jag vet inte riktigt om jag håller med om det, så vi får väl se…

Lämna ett svar